Activitats: Esdeveniments

Festival Estiu EOS 2016

Amb molta il·lusió us convidem a passar un cap de setmana fantastic a Espai Obert La Serra. Amb el motiu de recaptar diners per l'escola i seguir creixent i millorant cada dia hem preparat una sèrie de tallers i activitats molt interessants per tota la família! Música, dança, Ioga i molt més, fins i tot acampada si voleu! 
 
L'entrada al Festival és gratuïta i tots els seus tallers i activitats també, la recaptació vindrà pel menjar i la venda d'objectes, la majoria fets a mà per nenes i nens, mares i pares de l'escola. Per això no es podrà portar menjar de casa.

Tags: 
Anunci casal Poblat Serra: Natius Americans

Este año ofrecemos un campamento de verano para niños y niñas de entre 3 y 12 años con un hilo conductor apasionante: los Nativos Americanos.

 

De la mano del experimentado equipo de Zona de Joc y de algunos miembros de nuestro equipo educativo, los niños podrán conocer dentro del entorno natural de nuestra escuela, la cultura de los nativos americanos, explorando de forma lúdica sus leyendas, forma de vida, respeto por la naturaleza o canciones y los niños de primaria también sus deportes como el kayak o el surf en el Club Náutico de Sitges.

 

PROGRAMA FIESTA DE INVIERNO

El próximo sábado 23 de Enero os invitamos a la Primera Fiesta de Invierno de Espai Obert La Serra.
 
Tenemos preparado un programa de actividades muy variadas:
 
11: 00h Abrimos puertas.
 
A partir de las 11: 30h:
  • Juegos tradicionales.
  • Cuentacuentos:
    • Matrioska y el Viejo Carpintero, a cargo de Nolaska Urzay.
    • Cuenta-cuentos Krisolets