Everyone's Blog in All from April 2014

A la nostra escola hem fet d'aquest Sant Jordi un dia especial. L'hem guarnit amb dracs, cavallers i princeses; les families han portat preciosos llibres nous per la nostra biblioteca; l'Anna i la Patricia ens han explicat la llegenda de Sant Jordi amb titelles, rialles i la col·laboració dels espectadors petits i grans. En acabat hem viatjat fins a Sitges a gaudir de la Diada entre roses, llibres i palmeres. Ens hem empapat de cultura, sol i sal.

Taller del galliner

Aquests primers mesos d'Espai Obert La Serra han donat per que els nens i nenes proposin molts tallers (coves, meteo, cuina, art, fang, galliner, dansa, curt, música, càlcul...), amb els que han aprés una muntanya de coses, però sobre tot hem aprés tots plegats que una altra forma de fer escola és posible. Aquí en teniu un petit tast.

Noia al arbre, by Cristina Méndez

Celebrem el dia Internacional del Llibre Infantil 2014 amb un preciòs text de Pati Blasco i una preciosa il·lustració de la Cristina Méndez, ambdues mares de la nostra escola.

Recordeu les vostres històries preferides? Voleu recomanar un llibre per als nostres nens i nenes? Deixeu el vostre comentari sobre això o el que us vingui de gust.