Everyone's Blog in All

Us oferim un taller per aprendre sobre les fases evolutives de la infància, es farà a La Serra el dissabte 4 de maig de 10h a 14h, serà impartit per la Lara Terradas, psicòloga i terapeuta gestalt.
El taller té un cost de 40€ per al socis i 45€ per als no socis.
Poder honrar els nostres pares ens pacifica, i recòneixer quins aspectes de l'educació que vam rebre en la infància han generat patrons limitants en l'adultesa i transformar-los és la nostra responsabilitat, per poder educar, més conscientment, les properes generacions.

El dia 17 de Maig, vàrem tenir el plaer de tenir a la Celeste Vaiana, explicant-nos quina és la seva mirada i la importància de veure el conflicte com una cosa positiva, no negativa com acostumem a veure-ho. Una mirada amorosa, veure el conflicte com una oportunitat per créixer en les nostres relacions amb els nostres fills però poder col·locar coses dins de les relacions. Es van fer diferents dinàmiques per tal d'experimentar a on estan els nostres límits i posar consciència.

Entrevista a Calafell Ràdio

Ahir l'associació AHESAT de Calafell ens va conviar a participar de la seva secció al programa Calafell Matí, amb Mireia Romaguera.
Vam estar molt a gust explicant una miqueta com és la nostra escola. Si ho voleu sentir aquí teniu el fragment on surtim nosaltres i el link al programa sencer

Hoy hemos tenido la oportunidad de recibir en la escuela a Rick Phillips, fundador de “Community Matters” una entidad con décadas de experiencia en conseguir escuelas más pacíficas y seguras. Trabajan con más de 1.500 escuelas en los EE.UU. y en otros países.
 
Ha sido una grata e impagable experiencia que queremos compartir.
 

Aquesta setmana per fi ens ha arribat la comunicació per la que hem treballat durant anys. S'ha autoritzat l'obertura de la nostra escola per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i per tant a partir del proper curs 2015-2016, la nostra escola serà plenament legal.

Si no anem errats, som la primera escola alternativa a Catalunya legalment autoritzada per educació infantil i primària.

Aquí teniu un extracte de la comunicació:

Tags: 
A, M, N, OPS i T han decidit repetir el taller de cinema que van fer l’any passat i tornar a fer un curtmetratge durant aquest curs. Aquesta vegada també han de posar-se d’acord en l’argument, escriure el guió, fer el storyboard, preparar el vestuari, composar la música i tot allò que comporta fer una pel·lícula dins de les seves possibilitats.
 
Esquirol

Que la primavera ya está llegando.
Los almendros en flor me lo han dicho al pasar por esa casa de la que nunca sale nadie, justo en el alto de las viñas, desde donde se ve el mar y huele a romero. Sí, sí, al lado del cartel de hierro que chirría con el viento, en el desvío del viejo algarrobo.
Y traspaso la puerta en busca… de otros mundos, de rincones que sean más pequeños que este mundo ficticio, y si nos damos con el cielo en la cabeza (de tanto cielo) y nos balanceamos en el columpio gigante (tan gigante) parece que el mundo (el grande) se ha dado la vuelta.

carnestoltes

Quan el divendres després d’esmorzar vam anar a buscar al Rei Carnestoltes que alguns nens havien construït el dilluns per cremar a la foguera, vam descobrir que havia desaparegut.

Com era possible? ¡De bon matí tots l'havíem vist a la seva cantonada de l’edifici!

En el seu lloc, vam descobrir una nota en la que no s’entenia res. 

–Jo sé què és això!– va cridar J, i va córrer a l’espai de lecto-escriptura per agafar el codi del pictograma.

Dimonis de Ribes

Els Dimonis de Ribes han visitat la nostra escola amb motiu de la Fesa Major d'Hivern de Sant Pere de Ribes.

Han fet molt de soroll i ens han explicat aquesta bonica tradició.

Aquí us deixem un video d'aquesta diabòlicament simpàtica visita.

Abans de les vacances de Nadal, els nens i nenes més grans de la nostra escola van organitzar unes colònies d'escalada a Margalef. D'aquella experiència han portat molts records, aprenentatges, i aquest recull de fotos que podeu veure al nostre facebook.
 

Tags: 

Pages