Curs Introductori Seitai

imatge de EOS

Molt bona tarda,

Avui us enviem una proposta de la mà de la Magda, àvia del Niko. Alguns de vosaltres ja heu pogut gaudir dels seus tallers i classes. I pels que encara no coneixeu què és el Seitai i qui és la Magda, a sota en teniu tota la informació necessària.

Així doncs, després de la bona acollida de l'edició anterior aquest pròxim dissabte 29 de Novembre la tornem a tenir a la nostra escola. Gràcies Magda per venir!!!! 

Desitjant que us agradi!

 

Curs introductori de Seitai

Obert a tothom que desitgi conèixer millor la seva pròpia naturalesa i viure més plenament. Molt interessant per educadors/es, pares/mares, embarassades i parelles. 

El Seitai és una activitat cultural dedicada a la investigació de l'ésser humà i la salut que observa i promou el moviment espontani regenerador, diferent en cadascun de nosaltres, i ens ensenya a aprendre’n d'ell.

El Seitai és molt més que un conjunt de pràctiques, és una filosofia o cultura de vida, respecta el moviment de la vida des de la concepció i pot revertir en la manera en què afrontem l’embaràs, el part, el creixement, l’educació, les relacions humanes en el treball, família, amics, parella, etc…

Els conceptes bàsics que explora el Seitai són l'Autorregulació del Cos, la coordinació de la CVP (eix Cap-Vértebres-Pelvis), les Osseis (maneres de percebre el món i reaccionar enfront d'ell a nivell orgànic, psíquic, energètic i motriu), i la TPE (Tensió Parcial Excessiva).

Les pràctiques bàsiques del Seitai són:

Katsugen Undo: Sentir l'estat de la nostra CVP estimulant el moviment espontani regenerador propi del cos. En la mesura que aquest moviment és més fluït, el nostre cos no només es regenera, sinó que també s’expressa psíquica i corporalment d’una manera més autèntica i més d’acord amb la seva naturalesa.

Yuki: Atendre el nostre organisme a través de les mans. Pot realitzar-se de forma individual o en parella aconseguint una comunicació mútua.

Gyoki: Augmentar la concentració i desenvolupar la capacitat de captar el Ki, l'energia vital, a través d’exercicis respiratoris.

Confirmeu assistència a activitats@espaiobertlaserra.org

__________________________________________

INFORMACIÓ DEL CURS INTRODUCTORI

Aportació: si som 10 surt per 30€ per cap, si som més pot baixar. Animeu-vos!
Dia i hora: dissabte 29 de novembre de 9,30 a 14,30h 
Lloc: Escola Espai Obert La Serra
Cal portar: Roba còmoda, recanvi de mitjons i un mocador o tovalloleta

Imparteix: Magda Barneda
La Magda porta tota una vida dedicada a l’estudi i observació de la relació entre el cos i la ment. El 1968 entre en contacte amb el Seitai i des d'aleshores que l'explora, així com també explora tot altre tipus d’activitats i pràctiques de salut relacionades amb la integració de la ment en el cos. El seu interès en la comprensió del funcionament de l’ésser humà l’ha portat a integrar aquestes pràctiques i coneixements en la seva escola Espaidó, un centre on es té cura de la salut des de la capacitat autoreguladora del cos; s’observa i es treballa el moviment espontani per explorar les relacions humanes, l’embaràs i la criança, i acompanyar la vida en totes les seves etapes. També des de fa un temps porta tota aquesta experiència als contextos educatius assessorant escoles i coordinant cursos de formació de professorat a la Universitat de Barcelona i a l’Institut de Ciències de l’Educació de la mateixa universitat.

Per saber-ne més visiteu el web d'espaidó

 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.